Site icon Vaski-kirjastojen extranet

TURKU 2011 lehden viides ja viimeinen jakelukierros

 Turun Euroopan Kulttuuripääkaupunkivuosi on aloittanut syyskauden ja vuoden viimeinen kolmannes on edessä. Turku 2011-tabloidin viimeinen numero tulee jakeluun lähipäivinä ja lehti on voimassa vuoden loppuun. Tämä lehti on vain suomenkielisenä versiona.

Lehteä ilmestyi reilun vuoden aikana viisi numeroa ja levikki ylsi 740.000 kappaleeseen. Pääsääntöisesti lehdenjakelu toimi, mutta rehellisyyden nimessä se ei koskaan tullut täysin kuntoon ja olen jakelufirman puolesta siitä pahoillani. Lehdestä itsestään on tullut kivaa palautetta ja lehti täytti sen tehtävän, mikä sen pitikin Kulttuuripääkaupunki vuoden aikana.
Suuri kiitos teille kaikille yhteistyöstä!

Mikäli toimitiloissanne on kelta-musta lehtiständi, niin teillä on halutessanne mahdollisuus vuoden lopussa ottaa teline veloituksetta omaan käyttöönne. Mikäli ette halua pitää telinettä itsellänne, niin laittakaa minulle sähköpostiviesti asiasta tomi.karjalainen@turku2011.fi.

Hyvää alkavaa syksyä kaikille ja muistattehan, että Kulttuuripääkaupunkivuosi jatkuu Turussa vielä runsaalla ohjelmatarjonnalla.

Terveisin
Tomi Karjalainen
Turku 2011 -säätiö
puh. 050 5590 564

Lue tuorein Turku 2011 -lehti täältä 

Exit mobile version