Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Kaamosviikonloppu valvottaa 11.–12.11.

Perjantaina ja lauantaina 11.–12.11.2011 vietetään Kaamosviikonloppua.

Silloin Turun pääkirjastossa sekä Raision, Naantalin, Liedon, Sauvon ja Laitilan kirjastoissa seikkaillaan unen tunnelmassa ja nautitaan taiteilijavieraiden ja muiden esiintyjien annista. Ohjelmaa on myös Mynämäen kirjastossa.

 

 

 

 

 

 

 

Turun pääkirjastossa perjantaisen Kaamos-illan hämyssä esiintyvät mm. Magenta Skycode, Claes Andersson, Leena Kela, Turun Filharmonisen Orkesterin kvartetti, Nightsatan, Aiju von Schöneman ja Nukkumatti. Cafè Siriuksessa tarjoillaan yömyssyjä ja unimusiikkia. Kuvataiteilijoista ja taideopiskelijoista koostuva CJAM-kollektiivi kutsuu installaatioiden, uniklinikan ja videoprojisointien äärelle. Pääkirjasto on perjantaina 11.11.11 auki klo 24 asti.

Lauantaina Turussa päästään Tomas Tranströmerin runojen maailmaan Caj Westerbergin johdattamana. Leena Kela jatkaa performanssejaan ja kirjavinkkarit unikirjavinkkauksia. Turku-räp soi ja legendaarinen progebändi Kaamos nousee lavalle. Lauantaina 12.11. pääkirjasto on auki normaalisti klo 16 asti. Pääkirjastossa on Kaamosviikonloppuna myös paljon Runoviikon ohjelmaa.

Kaamos huipentaa Lukulampun valon

Kaamosviikonloppu on Turun kaupunginkirjaston luotsaaman valtakunnallisen Lukulampun valossa -kampanjan huipennus. Pimeyden 876 sävyä -hankkeeseen kuuluvan lukukampanjan teemoja ovat uni, unettomuus, enneunet ja päiväunelmat ja samojen teemojen ympärille on rakennettu myös Kaamosviikonloppu.

Turun kaupunginkirjaston konseptoimaa Kaamosviikonloppua vietetään 11.–12.11. Varsinais-Suomen lisäksi Helsingin ja  Rovaniemen kirjastoissa.  Tapahtuma on kaikissa kirjastoissa maksuton.

 Kaikki Lukulampun valossa -kampanjan ohjelmisto:
www.turku2011.fi/lukulampun-valossa

 Lisätiedot:

Informaatikko Gunnar Högnäs, gunnar.hognas(at)turku.fi, puh. 044 907 2822
Projektikoordinaattori Dunja Myllylä, dunja.myllyla(at)turku.fi, puh. 044 907 2821

Exit mobile version