Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Ohjeita: hyllyssä olevat varatut niteet ja erääntyneet noutoa odottavat niteet

Järjestelmäkoulutukset-Koulutusmateriaalit -sivulle on lisätty Aurora-ohjeita Silveristä saataviin varauslistoihin.

–       Erääntyneet noutoa odottavat niteet
–       Hyllyssä olevat varatut niteet (hyllyvaraukset)

 Kaikki eivät tarvitse näitä kaikkia tietoja, mutta ovat tässä samassa, ottakaa käyttöönne ne mitä tarvitsette.

 Noutoilmoitusten tilanteesta tiedoksi seuraavaa:

 Tulostamista varten kootut saapumisilmoitukset- toiminto  (joka tehdään Librassa) on vielä hiukan epävarma kirjeiden ja e-kirjeiden osalta. Maanantaina asiaan pitäisi tulla lisäselvitystä. Tietoa lähetetään heti, kun sitä saadaan.

 Sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoitukset lähtevät (ja ovat jo perjantaina tärpänneistä lähteneet). Noutoilmoituksissa on mainittu, että varauksen voi noutaa 2.5.alkaen. Noutoaikaa on pidennetty (14 vrk, autossa hiukan pitempi).

 Muistutukset ja laskut ovat vielä avoimia asioita. Niitä valmistellaan Axielissa, asiasta lisää myöhemmin.

Palautetut laskutetut niteet-lista löytyy Librasta. Mutta sitä ei kannata vielä katsoa tai käyttää, koska tässä on vielä paljon puutteita ja epävarmuutta! Asiaa selvitellään Axiellissa, palataan tähän myöhemmin.

 Ohjelma ilmoittaa vain kerran laskutetusta niteestä palautuksessa! Ole tarkkana! Kun ohjelma ilmoittaa palautuksessa, että nide on laskutettu, laita  niteen väliin lappu,  jossa on tieto laskutuksesta ja lainaajan nimi + kortin numero + palautuspäivä + onko maksettu niteen maksut ym. Ilmoita sähköpostilla tai puhelimitse laskuttaneelle kirjastolle palautuksesta. Jos et tiedä mikä kirjasto on laskuttanut, ilmoita Turun pääkirjaston vastaanottoon: kirjastolaskut@turku.fi.

Pirjo-Riitta Lehtonen ja Pirjo Laulajainen

Exit mobile version