Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Ilmoittaudu Kirjamessupäivystäjäksi!

Ilmoittaudu päivystäjäksi Vaskin osastolle Turun kansainvälisille Kirjamessuille 4. – 6.10.2013!

Vaskin osastolla esitellään kirjamessujen yleisteemoja eli pelejä, e-kirjoja, Yhdysvaltoja ja Someroa. Pelit ja e-aineistot ovat esillä koko kolmen päivän ajan, kirjavinkkausten osalta päivät on jaettu seuraavasti; perjantaina 4.10. esitellään pelejä ja niihin liittyvää kirjallisuutta, lauantaina 5.10. yhdysvaltalaista kirjallisuutta ja kulttuuria ja sunnuntaina 6.10. Someroa.

Osastolla on kerrallaan kolme päivystäjää, joista yksi toimii ”sisäänheittäjänä” ja yleismiehenä, yksi vinkkaa päivän teemaan liittyvää kirjallisuutta ja yksi on opastamassa pelien ja e-aineistojen käytössä.

Jos ilmoittaudut vaikkapa pelien ja e-kirjojen esittelyyn, sinun tulisi hallita Ipadin käyttö ja omata valmius käsikonsolien käyttöön (käytössä PSP, PSVita ja DS). Mikäli ilmoittaudut kirjavinkkaukseen, sinun tulisi tuntea ao. päivän aihepiiriä. ”Sisäänheittäjän” paras avu on reipas ja ulospäin suuntautunut asenne, ja toki Vaski-kirjastojen toiminnan tuntemus.

Mikään näistä asioista ei kuitenkaan ole mitään rakettitiedettä, joten rohkeasti ilmoittautumaan! Päivystäjille järjestetään opastustilaisuus maanantaina 30.9. klo 11- 14 Turun kaupunginkirjaston Studiossa. Osallistuminen ei ole pakollista.

Ilmoittaudu päivystäjäksi 25.9 mennessä.

PS. Sinun tulee sopia mahdollisesta päivystyksestä ja ylityö/viikonlopputyökorvauksista oman esimiehesi kanssa ennen kuin ilmoittaudut päivystäjäksi.

Lisätiedot:
Tiina Salo, tiina.salo@raisio.fi

Exit mobile version