Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Axiell-webinaareja syksyllä

Tiedoksenne:

Vielä kolme Axiell-webinaaria jäljellä tänä syksynä!

Syksyn ohjelmassa on jäljellä seuraavat Axiell-webinaarit Aurora-kirjastojärjestelmää käyttäville kirjastoille.

Kysynnän vuoksi järjestämme siis 12.11.2013 uudelleen Luettelointi-webinaarin. Samansisältöinen koulutus pidettiin aikaisemmin syksyllä ja siinä käydään läpi teoksen lisäys ja poisto, teostietojen yhdistäminen ja MARC-kenttien käsittely Axiell Auroran selainpohjaisen sovelluksen avulla.

Axiell-webinaarit ovat uusi, tehokas ja edullinen tapa saada koulutusta Axiell Aurora –ohjelmaan. Näihin koulutuksiin voit osallistua omasta kirjastostasi ilman matka- ja majoituskuluja – riittää, että käytössäsi on tietokone, jossa on toimiva internet-yhteys ja äänentoisto (kuulokkeet tai kaiuttimet sekä mikrofoni asennettuna). Lisäksi tietokoneelle on ladattava verkosta Lync-ohjelmisto (ellei sitä ole valmiina), jolla webinaariin pääsee liittymään. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet.

Axiell-webinaareissa käydään tiiviissä muodossa läpi aiheita, jotka kokemuksemme mukaan aiheuttavat eniten päänvaivaa kirjastoissa. Koulutukset kestävät noin tunnin ja ne ovat vuorovaikutteisia eli niiden aikana voit myös tehdä kysymyksiä kouluttajalle. Osallistumismaksu on 50 eur/hlö/koulutus (alv 0 %). Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet: https://www.axiell.fi/kurssit

Terveisin
Seppo Lindström
asiakaspalvelujohtaja

Exit mobile version