Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Vaskin ja maakunnan työryhmät vuonna 2014

Vaskin johtoryhmä päätti joulukuun kokouksessaan, että Vaskissa toimii vuonna 2014 seuraavat työryhmät:

Ekstranettiin on nyt päivitetty Vaskin työryhmät, niiden vetäjät ja muut jäsenet sekä työryhmiin tehdyt muutokset vuoden 2014 alusta. Lisätietoja löydät Organisaatio-valikosta kohdasta Yhteiset toiminnot. Toimintansa päättäneiden työryhmien sivut on siirretty Arkistoon.

Logistiikan koordinoijana toimii Maija Karjalainen Turusta. Kuljetuksiin liittyvät ohjeet ja tiedostot löytyvät Ohjeet-Toimintakäytännöt-valikosta.

Lasten ja nuorten Vaski lopettaa toimintansa Vaskitasoisena. Tilalle tulee maakunnan yhteinen Lasten ja nuorten työryhmä, joka nimetään vuoden 2014 ensimmäisessä maakuntakirjastokokouksessa. Lisäksi maakunnallisia työryhmiä ovat koulutustyöryhmä, kuljetustyöryhmä ja messutyöryhmä. Maakunnan työryhmille on luotu oma sivustonsa maakunnan ekstranettiin. Työryhmien jäsenet tarkentuvat myöhemmin.

 Seuraa Vaskin ja maakunnan tiedotteita

Paras tapa seurata alueen tapahtumia ja Vaskin yhteisiä asioita on tilata extranet-tiedotteet sähköpostiinsa. Tiedotteet pitää tilata kummastakin extranetistä erikseen:

Vaski-extranet: https://vaskiextra.net/
Seuraa tiedotusta Vaskia koskevista päätöksistä ja ajankohtaisista asioista.

Maakunnan extranet: https://vsmaakuntakirjasto.wordpress.com/
Pysyt kärryillä mm täydennyskoulutuksista, opintomatkista ja alueen avoimista työpaikoista.

Tilaamalla tiedotteet saat extraneteissä julkaistavat tiedotteet eli etusivujen artikkelit sähköpostiisi reaaliaikaisesti.

Exit mobile version