Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Asiakkaille lähteneissä tekstiviestimuistutuksissa vakavia ongelmia

Ajalla 2.12. – 15.12. useampaa nidettä koskevat myöhästyneestä aineistosta lähteneet muistutustekstiviestit ovat olleet täysin tyhjiä (Turun pääkirjaston osalta viesteissä on lukenut pelkästään ”Turun pääkirjasto.”).

Huojentavana seikkana tässä on se, että suhteellisen vähän asiakkaita on valinnut myöhästyneistä lainoista tulevan muistutuksen lähetystavaksi tekstiviestin. Mutta yhtä kaikki, tämä on syytä ottaa huomioon asiakaspalvelussa, asiakkaaltahan ei voi ainakaan muistutuskuluja ottaa viesteistä jotka ovat lähteneet täysin tyhjinä.

Asiakaalle lähteneiden viestien tarkistaminen Aurorassa

klikkaa suuremmaksi

Auroran Raporteista löytyy kohta ”Lähetetyt sähköpostit ja tekstiviestit” (kuvassa), jonka avulla voi tarkistaa minkälaisia tekstiviestejä asiakkaille on lähtenyt. Kuvassa ongelmaan soveltuvat hakuehdot. Huomatkaa kuvassa sinisellä ympyröity valinta joka ei ole valittavissa (harmaana). Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että voidaan hakea vain oman kirjaston yksiköistä (yksikköryhmästä) lainatuista niteistä lähetetyt viestit. Esimerkkikuvassa Naantali. Tähän on pyydetty Axiellilta korjaus niin että voisi hakea kaikista Vaski-kirjastojen lainoista lähetetyt viestit. Muista kirjastoista lähteneitä viestejä pääsee katsomaan siten, että ruudun vasemmasta alalaidasta valitsee kirjastokseen jonkun muun, jolloin pystyy hakemaan sen kirjaston yksiköistä lainatuista niteistä lähteneet muistutukset. HUOM. yksikkö täytyy muistaa vaihtaa takaisin, muuten järjestelmä luulee että olette fyysisesti valitsemassanne kirjastossa ja kaikki toiminnot toimivat kuin olisitte kyseisessä yksikössä.

Exit mobile version