Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Verkkokirjaston kansikuvakaruselleja otetaan ilolla vastaan

Vaskin verkkoviestinnän ryhmästä, päivää! Halusimme muistuttaa kaikkia siitä, että verkkokirjastomme etusivulla pyörivää kansikuvakarusellia varten saa mielellään lähettää uusia teoslistoja. Esimerkiksi lasten ja nuorten aineistoa ei kovin usein ole karusellissa ollut.

Kirjakaruselli on kätevä tapa tehdä matalan kynnyksen aineistosuositteluja. Pienellä vaivalla saa luotua visuaalisesti houkuttelevan teemanoston, josta asiakkaan on helppo bongata kiinnostavia teoksia.

Kertauksen vuoksi karusellinteon abc:

Muista, että teoksella täytyy näkyä kansikuva verkkokirjastossa, muuten sitä ei voi karusellissa käyttää! Kansikuvan näkyvyys ei selviä pelkästään Auroraa käyttämällä, sillä verkkokirjastossa näkyy enemmän kansia kuin Aurorassa.

Taulukkoon on lisätty uusi sarake, Lyhyt kuvausteksti (Finnaa varten). Karusellit toteutetaan myös Finnan puolella ja siellä tarvitaan lyhyt (1-2 lausetta) sisäänheittoteksti, joka houkuttelee asiakkaan klikkaamaan teoslistan auki. Jos vain keksit karusellisi yhteyteen tällaisen lyhyen tekstinpätkän, niin mahtavaa!

Vaski-verkkoviestintä
vaskiviestinta@googlegroups.com

Exit mobile version