Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Liity Vaskituki -postituslistalle!

Vaskituki -postituslistan käyttötapa muuttui Vaski-johtoryhmän päätöksellä 13.3.2015. Yhtenä osana muutosta Vaskituki -postituslistalle on nyt mahdollisuus liittyä myös ns. passiivisena toimijana (ei velvoita vastaamaan tukiviesteihin vaan voit seurata ongelmien raportointia ja käsittelyä) jotta tiedot ja osaaminen Auroran ongelmatilanteista ja niiden ratkaisuista leviävät laajemmin.

Yhtenä muutoksen tavoitteena oli, että vaskituki -listalla olisi vähintään yksi vastaanottaja kaikista kunnista. Aivan pienimmissä yhden kirjaston kunnissa tämä ei ehkä ole välttämätöntä, sillä Vaski Extranetissä joka tapauksessa tiedotetaan ongelmista joilla on suurempaa vaikutusta toimintaan.

Alla olevassa linkissä on listattuna kunnat ja yksiköt sekä niiden vaskituki -listalla olevat henkilöt. Suurimmista kunnista voisi olla hyvä saada postituslistalle jäseniä. Toivoisimmekin, että ainakin isoimmat kunnat lisäisivät yhden henkilön postituslistalle.

HUOM: Listaa pidetään avoinna elokuun loppuun asti, jolloin se lukitaan ja listaa päivitetään jatkossa muutoksien tai uusien kirjastojen liittymisten yhteydessä.

Vaskituki -postituslistan jäsenet kirjastoittain

Exit mobile version