Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Hirvensalon kirjasto muuttaa uusiin tiloihin ja sulkee ovensa 14.5. alkaen

Hirvensalon kirjasto Turussa sulkee ovensa 14.5. ja jatkaa toimintaansa 1.8. uusissa Syvälahden monitoimitalon tiloissa. Hirvensalon kirjaston nimi säilyy muutosta huolimatta ennallaan ja kirjasto jatkaa myös edelleen toimintaansa omatoimikirjastona. Syvälahden monitoimitalon tiloista löytyy kirjaston lisäksi koulu, päiväkoti, nuorisotila, neuvola ja kouluteveydenhuolto.

Kirjastoauto korvaa osittain kesäajan kirjastopalveluita Hirvensalossa. Varausten noutopaikoista Hirvensalon kirjasto piilotetaan 2.5., minkä jälkeen Hirvensalon kirjastoa ei voi enää valita noutopaikaksi verkkokirjastossa eikä Aurorassa. Sulkemispäivänä 14.5. muutetaan Hirvensalon yksikön nimi muotoon Hirvensalon kirjasto KIINNI ja hyllyyn jäänyt kokoelma piilotetaan näkyvistä verkkokirjastosta.

Muuton aikana kiinni jäävät varaukset, joiden noutopaikkana on Hirvensalon kirjasto, lähetetään Turun pääkirjastoon, jossa niiden noutopaikaksi vaihdetaan pääkirjasto. Hirvensaloon lähetettävä muu aineisto toimitetaan myös Turun pääkirjastoon, jonne se jää kellumaan. SmartShipin vastaanottajalistasta poistetaan Hirvensalon kirjasto kiinniolon ajaksi kokonaan, joten sitä ei voi vahingossa valita kuljetuksen vastaanottajaksi.

Exit mobile version