Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Kirjastohakemiston päivityksen jälkeen ongelmia aukiolotietojen näyttämisessä verkkokirjastossa

Verkkokirjaston aukiolotiedot tulevat suoraan Kirjastohakemistosta ja Kirjastohakemistoon reilu viikko sitten tehdyn päivityksen jälkeen aukioloaikojen näyttämisessä on ollut ongelmia. Ongelmat johtuvat Kirjastohakemiston järjestelmässä ilmenneistä vioista, joita ollaan parhaillaan korjaamassa. Toivottavasti viat saadaan pian korjattua, koska edessä on useita pyhäpäiviä, jolloin aukioloajoissa on poikkeuksia. Tarkempaa tietoa korjausten aikataulusta ei valitettavasti ole.

Jos vastaan tulee kummallisuuksia aukioloaikojen päivittämisen yhteydessä tai päivittämisen jälkeen, laittakaa tieto asiasta Vaskitukeen (vaskituki@turku.fi). Vaskituki voi sitten tarvittaessa olla yhteydessä Kirjastohakemiston ylläpitoon ja ongelmat saadaan vietyä eteenpäin ratkaistavaksi keskitetysti. Muutenkin Vaskituki on paras yhteydenottokanava järjestelmäongelmissa. Vaskituessa on joku paikalla jokaisena työpäivänä, joten näin loma-aikanakin asiat menevät eteenpäin.

Mikäli aukioloajat näyttävät vääriä tietoja, kannattaa oikeat tiedot kirjoittaa ainakin Lisätieto -kenttään Kirjastohakemistossa.

Lisää tietoa Kirjastohakemiston päivityksestä ja siihen liittyvistä järjestelmäongelmista

 

Exit mobile version