Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Huoltotyö aiheuttaa Koha-katkon huomenna aamulla

Muokattu 12.1.2022 klo 9:45

Huomenna keskiviikkona 12.1. on Koha-Suomen säännöllinen huoltoikkuna aamulla klo 7-9. Tämän kuun huollossa päivitetään tietokantapalvelinten käyttöjärjestelmä. Päivitys aiheuttaa lyhyen käyttökatkon. Kohaan on tarkoitus lisätä huollon ajaksi huoltokatkoilmoitus, joka näytetään Kohan sivuilla. Kohan virkailijaliittymän käyttö on katkon aikana estetty.

Kohaa tai siihen liitettyjä palveluita ei katkon aikana pysty käyttämään. Katko koskee siis mm omatoimikirjastoja, automaatteja, verkkokirjaston kirjautuneen käyttäjän palveluita ja e-aineistoihin tunnistautumista.

Verkkokirjastoon lisätään tänään iltapäivällä häiriötiedote. ”Huoltotöistä johtuen verkkokirjaston kirjautuneen käyttäjän sekä omatoimiaikojen palveluissa saattaa olla katkoksia keskiviikkona 12.1. klo 7.00 – 9.00.”

Ja esim Turussa omatoimikirjastojen infonäyttöihin on lisätty häiriötiedote ”Kirjastojärjestelmän huoltopäivityksestä johtuen sisäänkirjautumisessa ja automaattien käytössä odotettavissa lyhyitä katkoja 12.1. klo 7-9 välisenä aikana.”

Jos huoltokatkoilmoitus ei poistu katkon päättymisen jälkeen, kannattaa päivittää selain näppäinyhdistelmällä ctrl + F5.

Koha-Suomen palvelinsalissa tehdään huoltotöitä joka kuun toinen keskiviikko aamulla klo 7.00-9.00

Exit mobile version