Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Ajankohtaista järjestelmästä 14.7.

Muokattu 28.7.2022 (lisätty hankintojen hintoihin liittyen verolliseen kenttään tehtävä korjaus)

Useamman varauksen tekeminen kerralla on nyt mahdollista. Aiemmin käyttäjä sai virhe 500 -ilmoituksen Varaa-painiketta klikattuaan.

Tarratulostustyökalu:

Hankintaportaalin ja verkkokauppojen kautta tehdyt tilaukset menevät nyt budjetin kaikkiin hintakenttiin verottomina. Ennen korjausta Kohan uudessa versiossa Tilattu-sarake/sivu laski hinnat verollisen hinnan mukaan ja Käytetty-sarake/sivu taas verottoman hinnan mukaan. Korjauksena verolliseen kenttään viedään veroton hinta, jotta Tilattu-sarakkeen tiedot näyttävät seurannan kannalta oikein verotonta hintaa.

11.7. iltapäivän ja 12.7. aamupäivän välisenä aikana Koha antoi virhe 500 -ilmoituksen asiakkaan tietojen tallentamisen yhteydessä. Tiedot tallentuivat muuten, mutta jos asiakkaalla oli sotu-avain, se putosi tallennuksen yhteydessä pois. Ongelma korjattiin tiistaina 12.7. klo 12 aikaan ja pudonneet sotu-avaimet tullaan lisäämään asiakkaille takaisin Vaskituen toimesta.

Aineistotyyppi Piirros on muuttunut termiksi Piirustus Finnassa ja Kohassa.

Kohan Virhe 500 -ilmoitukset olisi hyvä aina raportoida Vaskituelle. Viestiin pitäisi laittaa mahdollisimman tarkat tiedot siitä mitä oli tekemässä kun virhe ilmeni.

Extranetin Jokeri-ohjetta on täydennetty Jokereiden haku- ja käsittelyohjeilla.

Exit mobile version