Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Ajankohtaista järjestelmästä 20.5.2024

Viikon 21 Koha-päivitys tehdään tiistaiaamuna 21.5. Päivitys tuo mukanaan liudan muutoksia, joten kannattaa käydä lukemassa päivitystiedote kokonaisuudessaan täältä. Alla pari nostoa päivitystiedotteesta:

Hankinnan kautta lisättävän tietueen lomaketta on uudistettu. Jatkossakin ainoa pakollisena täytettävänä kenttänä on Nimeke-tieto, mutta halutessaan tilausvaiheessa pystyy nyt lisäämään esim. EAN-koodin, muokkaamaan 000-kenttää sekä asettamaan tietueelle aineistolajin.

Tiedonhaun hakutuloksen fasetteihin on lisätty mahdollisuus rajata kotikirjastoon. Aiemmin tulosnäkymässä pystyi rajaamaan ainoastaan niteiden nykyiseen sijaintikirjastoon.

Verkkokirjastoon on tehty pari muutosta: Varaukset-sivun Peru valitut -painikkeen teksti on muutettu muotoon Poista valitut, koska termi ”peru” on mahdollista sekoittaa varauksen keskeytys-toimintoon. Lisäksi lainaushistorian voi nyt ladata csv-, ods- ja xlsx-muodoissa, minkä ansiosta omaa lainaushistoriaa voi käsitellä monipuolisemmin. Latauspainike (Vie kaikki) löytyy tällä hetkellä sivun alaosasta. Muutokset tulevat voimaan tiistaiaamupäivänä 21.5.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Exit mobile version