Tilaa tiedotteet

Tilaa extranet-tiedotteet suoraan sähköpostiisi niin pysyt perillä Vaskin toimintoja koskevista ajankohtaisista asioista!

Uusimmat tiedotteet

Tekstiviestillä lähetettävien noutoilmoitusten tavoin tekstiviestimuistutukset myöhässä olevasta aineistosta eivät ole lähteneet ajalla 16.12.-20.12.

  • edellä mainitut tekstiviestimuistutukset ovat lähteneet takautuvasti 21.12.2010.
  • muistutusmaksua (1€/muistutus) ei suositeta perittäväksi asiakkailta, joiden tekstiviestimuistutukset ovat saapuneet takautuvasti.


Lue lisää

Verkkokirjaston IP-osoitemuutoksesta aiheutuen 16.12.2010 ja sen jälkeen lähetetyt tekstiviestinoutoilmoitukset lähtivät asiakkaille vasta 21.12.2010! Näiden varausten noutopäiväksi on muutettu 29.12.2010.

  • Järjestelmästä ei siis lähtenyt tekstiviestejä ajalla 16.12-20.12.
  • Tämän johdosta varausten noutoaikaa on jatkettu niiden varausten …
    Lue lisää
Asiakkaan kirjasto -projektin projektisuunnitelma hyväksyttiin Vaski-johtoryhmän kokouksessa 14.12.2010. Projektisuunnitelma löytyy Projektin sivulta Projektissa on tällä hetkellä strategiatyöryhmän lisäksi viisi muuta työryhmää. Työryhmien kokoonpano ja kokousaikataulut löytyvät Työryhmät-sivulta. Henkilöstötyöryhmä käynnistyy ensi vuoden alussa …
Lue lisää

Vaski-johtoryhmän strategiakokouksen pöytäkirja ja liitteet löytyvät tästä linkistä: http://vaskiextra.net/vaski-jory/ Käsiteltyjä asioita mm. Paimio ja Sauvo mukaan Vaskiin, Asiakkaan kirjasto -projektisuunnitelman hyväksyminen, henkilöstötyöryhmän nimeäminen, Vaskin kokoelmaselvitys, etäkäyttöaineistojen hankinta ja järjestelmäasioita …
Lue lisää