Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Aurora toimii jälleen

Hidastelua ja katkoksia aiheuttanut ongelma Aurorassa on ratkennut, kun Aurora-palvelimet käynnistettiin uudelleen. Mikäli katkoksia edelleen esiintyy, niin ilmoittakaa niistä Vaskitukeen: vaskituki@turku.fi

Katkosten aikana Auroraan on saattanut syntyä jälleen virheellisiä nidetiloja, esim. sama nide näyttää olevan sekä noudettavissa että lainassa. Virheellisiä nidetiloja on syntynyt sekä varauksia lainattaessa että varauksia kiinni tärppäyttäessä.

Axiell pystyy korjaamaan lainauksessa samanaikaisesti noudettavissa että lainassa -tilaan jääneet niteet. Pyydämme Axiellia tekemään tuon korjausliikkeen mahdollisimman pikaisesti.

Virheellisesti kiinni jääneiden varausten suhteen pätee jo tämä aiemmin annettu ohjeistus. Varsinkaan suuremmissa toimipisteissä, joissa varauksia on noudettavissa runsaasti, ei kaikkia tapauksia pystytä etsimään ja käsittelemään uudelleen, joten noudettavissa olevien varausten joukkoon jää valitettavasti varmasti jonkin verran varauksia, jotka näyttävät olevan hyllyssä/kuljetettavana vaikka niistä on lähtenyt asiakkaalle jo noutoilmoitus. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa kuitenkin käsitellä tällaiset tapaukset palautuksessa uudelleen, mikäli niihin törmää.

Vaskituki sai nopeasti useammasta kirjastosta ilmoituksen ongelmista. Kiitos kirjastoille pikaisesta reagoinnista!

Exit mobile version