Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Virheellisiä tilauksia siivottu Kohan tilauskoreista

Viime huhtikuussa siirtyi Hankintaportaalista Kohaan tilauskoreja, joissa oli mukana nimekkeitä joita ei oikeasti oltu portaalista sillä hetkellä tilattu. Virheelliset tilaukset siirtyivät ainoastaan portaalista Kohaan, ei aineistotoimittajille.

Virheellisiä tilauksia sisältäviä tilauskoreja tuli Kohaan 1.-13.4.2022 välisenä aikana. Virhetilauksia ei keväällä pystytty Vaskituen toimesta jäljittämään ja siivoamaan, mutta tilauskoreja on nyt tutkittu uudelleen ja vastaantulleiden virheiden perusteella näyttää siltä, että eri kirjastojen tilauskoreihin on keväällä eksynyt nimenomaan Turun vanhoja tilauksia.

Muiden kirjastojen tilauskoreissa olevat Turun tilaukset tullaan peruuttamaan tilauskoreista Turun hankintaosastolla. Kirjavälityksen korien osalta siivous on jo saatu tehtyä. Virhetilaukset ovat Kohassa olleet kiinni Turun budjetin tileissä, joten ne eivät ole sotkeneet muiden kirjastojen budjetteja.

Mikäli havaitsette 1.-13.4.2022 päivätyissä Kirjastopalvelun/Kirjavälityksen koreissa vielä muunlaisia virheitä tilauksissa, olkaa yhteydessä Vaskitukeen.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Exit mobile version