Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Vaskin musiikki cd-levyjen kellutus

Vaskin musiikkityöryhmä on valmistellut Vaski-tasoista musiikki cd-levyjen kellutusta ja kellutuksen aloituspäiväksi on valikoitunut 9.1.2023. Kellutus koskee hyllypaikkoja Musiikki, Lapset ja Nuoret ja kellutuksessa ovat mukana kaikki yksiköt Z-alkuisia koulukirjastoja lukuunottamatta.

Mikä muuttuu?

Esimerkki musiikki-cd:stä, jonka toinen Turun pääkirjastossa hyllyssä olevista niteistä on Naantalin omistama ja näkyy siksi eri välilehdellä.

Kellutus ei näillä näkymin aiheuta muutostarpeita palautusautomaateille, mutta kelluvan aineiston palautus kannattaa kuitenkin varuiksi testata kellutuksen käynnistyttyä. Muistutamme testaamisesta vielä erikseen tammikuussa.

Kellutusta varten perustetaan Teamsiin oma kellutusaiheinen kanava joulukuun alussa. Kanavalla voi käydä yleistä keskustelua kellutuksesta, kokoelmien tasapainotuksesta sekä ehdottaa hankittavia cd-levyjä. Kanavalle on automaattisesti pääsy kaikilla niillä, joilla on pääsy myös Koha käpälään -kanavalle. Jos sinulla ei vielä ole pääsyä Vaskin yhteiseen Teamsiin, ole yhteydessä Vaskitukeen.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Exit mobile version