Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Ajankohtaista järjestelmästä 28.12.

Kohan tallennettuja raportteja on siivottu, jotta oleelliset raportit olisivat helpommin selattavissa ja löydettävissä. Raporttien läpikäymistä jatketaan vielä ensi vuodenkin puolella, mutta tähän mennessä tallennetuista raporteista on poistettu seuraavat raportit:

Raporteista on siivottu pois myös nämä raportit, joiden sijaan on mahdollista käyttää nidehakua:

Viime viikon käyttökatkot Kohassa johtuivat kehittäjien mukaan todennäköisesti raportista, jota pääkäyttäjät siivousinnossaan ajoivat samanaikaisesti. Kyseisen raportin samanaikainen ajaminen kävi ilmeisesti liian raskaaksi ja aiheutti haun kohteena olleen tietokantataulun lukittumisen. Lukittumisen seurauksena uusien muutosten tallentuminen tietokantaan estyi ja palvelin ruuhkautui, minkä vuoksi Koha lakkasi vastaamasta. Kyseinen raportti on poistettu, joten ainakaan siitä johtuen sama tilanne ei pääse enää toistumaan.

Muistutus niteitä kadonneeksi/ei-lainattavaksi merkittäessä tai poistettaessa: jos tietueeseen kohdistuu varauksia eikä tietueelle jää niteitä, jotka voisivat täyttää varaukset, on huolehdittava olemassaolevien varausten poistamisesta ja asiakkaille ilmoittamisesta.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Exit mobile version