Site icon Vaski-kirjastojen extranet

Kohan versiopäivityksen aikataulu 2024

Kohan versiopäivitys aloitetaan sunnuntai-iltana 5.5. klo 19 tietokanta-ajoilla. Kohan virkailijaliittymä, verkkokirjaston asiakastoiminnot sekä kaikki kirjastokortilla kirjautumista käyttävät laitteet ja palvelut ovat tästä lähtien pois käytöstä. Vasta julkaistuun e-kirjastoon Kohan versiopäivitys ei vaikuta. Uuden version testausympäristöä ei suositella käytettävän päivityksen alettua.

Tiedotamme Vaski-extranetissä, kun kirjastoissa voi alkaa käyttää Kohaa ja tiedotamme myös mahdollisista viivästyksistä aikataulussa. Tavoitteena on, että käyttölupa päästäisiin antamaan vielä maanantai-iltapäivällä 6.5. Jokaisen kirjaston vastuulla varmistaa ennen asiakaskäytön aloitusta, että automaatit, ovikoneet ja mahdolliset muut laitteet joille kirjaudutaan kirjastokortilla saavat yhteyden Kohaan.

Verkkokirjastoon lisätään katkosta kertova huomiopalkki perjantaina 3.5. ja se on näkyvissä kunnes palvelukatko on ohi. Verkkokirjastossa on myös versiopäivityksestä kertova uutinen.

Laskutustyökalu ja tilausten siirtyminen hankintaportaalista/verkkokaupoista testataan Turussa vasta tiistaina 7.5., joten laskujen sekä tilausten lähettämisestä annetaan extranetin kautta käyttölupa erikseen myöhemmin.

Maanantaina 6.5. muodostuneet eräpäivä- ja myöhästymisilmoitukset lähetetään, kun päivitys on ohi ja viestiliikenne käynnistetään muutenkin.

Vaskin versiotiedotetta on päivitetty, tiedotteen alusta löytyy aina tieto viimeisimmistä muutoksista.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Exit mobile version