Axiell-Vaski -ohjausryhmän 11.6. kokous

Axiell-Vaski –ohjausryhmä kokoontui 11.6.2012. Vaski-kirjastojen edustajat ryhmässä ovat: Inkeri Näätsaari (puh.joht.), Tiina Salo, Maija Söderblom, Ulla-Maija Maunu (projektien projektipäällikkö) ja Kaija Valikainen (siht.). Kokouksessa käsiteltiin Auroran ja verkkokirjaston vastaanottoa niiden puutelistojen pohjalta, jotka kävimme läpi Vaski-johtoryhmässä 7.6.2012.

Auroran puutelistalla olivat seuraavat asiat, joiden tilanne oli seuraava:

  • E-kirjeiden lähetys, joka nyt toimii Aurorasta
  • 1. ja 2. muistutuksen lähetystavat: mahdollisuus valita erilaiset lähetystavat. Tämä toimii.
  • Perintätoimistoyhteydet (Intrum Justitia ja Lindorff) on nyt rakennettu Auroraan ja näitä päästään testaamaan, kun muistutukset on lähetetty. (Raisio on luvannut olla ensimmäinen testaaja). Paimiolla on käytössään Lindorff-yhteys, joka on nyt toteutettu ensimmäistä kertaa Auroraan ja Paimio on tämän sovelluksen pilotti kesän loppuun asti
  • Tilauspaikkatiedon säilyminen valintalistoilla. Ohjelma on korjattu tältä osin

Edellä esitetyn perusteella ohjausryhmä päätti hyväksyä Auroran. Auroran käyttöönottoprojekti Axiellin kanssa jatkuu kuitenkin vielä 30.6.2012 asti, jonka jälkeen siirrymme normaalin käyttäjätuen piiriin. Näistä laitamme yhteystiedot loppuviikosta.

Aurora-järjestelmän ylläpidon laskutus alkaa Vaski-kirjastoille 1.7.2012. Kesäkuun loppuun asti olemme maksaneet ylläpidosta PallasPro- tai Origo-sopimusten mukaan.

Axiell Vaski Opacin (AVO) osalta käytiin läpi jäljellä olevien tehtävien aikataulutus ja hyväksyntä päätettiin siirtää myöhempään ajankohtaan ja uusi ohjausryhmän kokous sovittiin tältä osin pidettäväksi 29.8.2012.

Ulla-Maija

 

Scroll to Top