Tervetuloa Kulttuurikortti-infoon 31.1. tai 2.2.

Vapaa-aikatoimialan markkinointi- ja viestintätiimi järjestää Turun kaupunginkirjaston asiakaspalveluhenkilökunnalle kaksi samansisältöistä Kulttuurikortti-infoa tiistaina 31.1. klo 10–11 ja torstaina 2.2. klo 14–15. Molemmat tilaisuudet ovat pääkirjaston Studiossa (rajoitettu määrä paikkoja). Myös muiden Vaski-kirjastojen henkilökunta on tervetullut tilaisuuteen. Ilmoittaudu mukaan 28.1. mennessä tiedotteen lopusta löytyvän linkin kautta!

10 vuotta täyttävä Kulttuurikortti on Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan kirjastokorttiin perustuva, Vaski-kirjastojen alueellakin toimiva maksuton etukortti kulttuurin ystäville. Kirjastohenkilökunnan ansiosta kulttuurikorttilaisia on jo noin 58 000. Kiitos siitä!

kulttuurikortti

Tule kuulemaan, mitä Kulttuurikortti-palvelulle kuuluu nykyään, miten sitä käytetään ja mitä asiakkaiden olisi siitä hyvä tietää. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin. Paikalla on muun muassa toimialan hallinnosta markkinointipäällikkö Kirsi Storckovius ja viestintäpäällikkö Katja Laiho sekä Turun kaupunginkirjastosta järjestelmäkoordinaattori Nina Hyyppä ja tiedottaja Nina Huurrevaara.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.fi/reg/Kulttuurikorttiinfo_kirjaston_asiakaspalvelussa_tyoskenteleville_2025

Scroll to Top