Tietoa Liedon kirjaston kiinniolon vaikutuksista Aurorassa ja Finnassa

Liedon kirjaston väliaikainen väistötila osoitteessa Kievarintie 1 avasi ovensa asiakkaille maanantaina 10.4. Aurorassa ja verkkokirjastossa uusi toimipiste kulkee nimellä Liedon Kievarintie.

Liedon Kievarintien kokoelmaan on siirretty osa Liedon kirjaston niteistä ja ne ovat lainattavissa sekä varattavissa normaalisti. Se osa kokoelmasta, joka on remontin ajan pois käytöstä, ei näy verkkokirjastossa asiakkaille saatavana. Liedon kirjastoa ei myöskään voi valita verkkokirjastossa varauksen noutopaikaksi tai varata teosta, jonka ainoa nide kuuluu Liedon kirjastolle.

Saatavuustiedot teoksesta, jota ei ole saatavilla missään muualla kuin Liedon kirjastossa. Varaus-painike puuttuu kokonaan, joten asiakas ei pysty tekemään teokseen varausta.

Aurorassa pois käytöstä olevat niteet näkyvät normaalisti Hyllyssä -tilassa ja niiden kotiyksikkö/omistava yksikkö on Liedon kirjasto. Asiakaspalvelussa on siis muistettava, etteivät mitkään hyllyssä olevat niteet, joiden kotiyksikkönä on Liedon kirjasto, ole toistaiseksi saatavilla. Asiakkaan varauksen noutopaikaksi ei myöskään tule valita Liedon kirjastoa.

Saatavuustiedot Aurorassa.

Lieto on kelluttanut kokoelmaansa jo aikaisemmin Liedon kirjaston ja kirjastoauton välillä, joten vastaavasti pääkirjaston remontin aikana kelluu aineisto Kievarintien väistötilan ja kirjastoauton kesken. Kelluvan aineiston saatavuustietoja tarkastellessa Aurorassa täytyykin muistaa, että niteen paikalla olo näkyy oikein silloin, kun saatavuutta tarkastellaan havaintoyksikön mukaan.

Scroll to Top