Kuukauden vinkki: työaseman yksikön säilyminen Aurorassa

Vinkkiä päivitetty 15.5.2018, koska työaseman yksikön tallentuminen muuttui 6.1-versiopäivityksessä.

Auroran työaseman yksikkö tallentuu käyttöliittymän asetuksista riippuen joko käyttäjätunnukselle tai työasemalle. Mikäli asetuksiin on valittuna, että asetukset tallennetaan työasemakohtaisesti, on lisäksi selaimen selaushistorian asetuksista ja poistamisesta kiinni muistaako Aurora edellisellä istunnolla käytetyn yksikön vai joutuuko käyttäjä valitsemaan sen kirjautumisen jälkeen.

Jos Auroran haluaa muistavan edellisen istunnon yksikön siitä huolimatta, että selaushistoria poistetaan esimerkiksi aina kun selain suljetaan, voi ongelman kiertää tallettamalla Auroran selaimen suosikkeihin ja rastittamalla selaushistorian poiston asetuksista kohdan Säilytä suosikkien sivustotiedot.

Selaushistorian poisto ja siihen liittyvät asetukset löytyvät Internet Explorerilla Internet-asetusten takaa (kuvat saa klikattua suuremmiksi):

 

Kuukauden vinkki on Auroran tai Finnan käyttöön liittyvä tiedote, joka julkaistaan kerran kuussa. Vinkkien kautta pyritään tuomaan esille toimintoja, joista voisi olla apua käytännön työssä.

Scroll to Top