Kuukauden vinkki: Kulttuurikortti

Kirjastokortti on myös Kulttuurikortti

Kulttuurikortti on maksuton etukortti kaikille kulttuurin ystäville. Kortilla saa sähköpostiin tietoa eduista ja vinkkejä Turun kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta. Kulttuurikortti-tiedotteet lähetetään vain yli 18-vuotiaille, lisäksi tiedotteet ovat luettavissa Kulttuurikorttisivuilla.

Mistä saa Kulttuurikortin?

Kulttuurikortti-ominaisuuden saa liitettyä kirjastokorttiin kaikissa Vaski-kirjastoissa. Henkilökunta lisää Aurorassa asiakkaan tietoihin rastin kohtaan -> Kulttuurikortti käytössä ja varmistaa, että asiakkaan sähköpostiosoite on oikein.

Jos asiakas haluaa perua Kulttuurikortti-ominaisuuden, pitää rasti poistaa Aurorasta. Asiakas voi myös itse perua tiedotteet Omat tiedot -linkin kautta.

Aurorasta lähtee aina kuukauden vaihteessa tieto E-maileriin, jonka kautta tiedotteet lähetetään ja jossa on voimassaoleva asiakasrekisteri kulttuurikorttilaisista.
HUOM! Jos asiakkaalle tekee muutoksen Auroraan esim. kuukauden alussa, niin ensimmäiset tiedotteet lähtevät hänelle vasta seuraavan kuukauden aikana. Asiakas voi itse päivittää tietojaan suoraan E-maileriin tiedotteessa olevan linkin kautta, mutta tämä tieto ei siirry Auroraan.

Kulttuurikortteina toimivat alla olevat Turun kaupunginkirjaston kaksi viimeisintä korttia ja Vaski-kirjastojen kortti, ja näihin voidaan halutessa liimata Kulttuurikortti-tarra. Huomioikaa, että tarra ei tee kirjastokortista Kulttuurikorttia, vaan Kulttuurikortti-ominaisuus pitää aktivoida Aurorassa.
Kulttuurikortti on näyttökortti ja siksi vain nämä kortit kelpaavat Kulttuurikorteiksi.

Kirjatokortit

 

Kulttuurikorttitarroja on lähetetty kaikkiin Vaski-kirjastojen toimipisteisiin ja niitä voi pyytää lisää Eeva Liipolta: eeva.liippo@turku.fi.

Lisää tietoa kulttuurikortista löytyy Turun kaupungin verkkosivuilta:
https://www.turku.fi/kulttuurikortti

 

Kuukauden vinkki on Auroran tai Finnan käyttöön liittyvä tiedote, joka julkaistaan kerran kuussa. Vinkkien kautta pyritään tuomaan esille toimintoja, joista voisi olla apua käytännön työssä.

 
Scroll to Top