Muistutusten automaattinen lähettäminen käyttöön Aurorassa

Auroran käyttöönotosta lähtien on Vaskissa toivottu muistutusten lähetysten automatisointia. Automatisointi on otettu Turussa käyttöön nyt syksyllä asteittain ja lähetykset saatu toimimaan kuten pitää.

Seuraavaksi onkin tarkoitus lisätä ajastukseen mukaan loput toimipisteet, joissa muistutusten lähetys halutaan automatisoida. Etukäteen tehdyn kyselyn perusteella ajastuksen ulkopuolelle jätetään koulukirjastot Kaarinaa lukuunottamatta sekä Taivassalo. Myöskään museokirjastoja tai vanhainkodin kirjastoja ei oteta ajastukseen mukaan. Muistutukset alkavat lähteä automaattisesti maanantaina 22.10.

Automaattinen lähetys kattaa seuraavat ilmoitukset ja ilmoitustavat:

  • 1. muistutukset (tekstiviesti/sähköposti/e-kirje)
  • 2. muistutukset (e-kirje)

Kirjastoissa edelleen jatkossa itse haettavia ja lähetettäviä ilmoituksia ovat:

  • kirjastossa tulostetut 1. ja 2. muistutukset (koskee siis kirjastoja, jotka eivät ole lähettäneet ftp-siirrolla e-kirjeitä vaan tulostavat ja postittavat kirjeet itse)
  • kirjeenä/e-kirjeenä lähtevät noutoilmoitukset

Automaattinen lähetys on ajastettu lähtemään kerran vuorokaudessa klo 8.00 jälkeen. Lähetysten lokitietoja voi tarvittaessa kysyä Vaskituelta.

Pähkinänkuoressa siis:  22.10. alkaen suurimmassa osassa kirjastoja ei tarvitse enää lähettää muita muistutuksia kuin itse tulostettavat muistutuskirjeet. Kaikissa kirjastoissa lähetetään/tulostetaan jatkossakin e-kirjeenä/kirjeenä lähtevät noutoilmoitukset.

Lisätiedot ja muistutusten lähetyksissä havaituista virheistä ilmoittaminen: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top