Kuukauden vinkki: oppimateriaalikeskuksen hyödyntäminen

Turun oppimateriaalikeskus palvelee kaikkia Vaski-kirjastojen kuntia ja pystyy monessa tilanteessa palvelemaan opettajia Vaskia paremmin, kun koululla on tarvetta saada esimerkiksi yhtä kirjaa koko luokalle luettavaksi.

Opettajille kannattaa siis tilaisuuden tullen mainostaa Turun oppimateriaalikeskusta, sillä se voi olla monelle entuudestaan tyystin vieras. Halutessaan mainostamisessa voi käyttää oheista Turun pääkirjaston lasten osaston laatimaa mainostekstiä:

Hei, opettaja!

Kun etsit luokallesi lukemista, muista Turun Oppimateriaalikeskus. Sieltä voit tilata kokonaisia kirjasarjoja koulun käyttöön. Oppimateriaalikeskus palvelee myös muita Vaski-kirjastojen kuntia.

http://oppimateriaali.turku.fi/


Kuukauden vinkki on juttusarja, jossa julkaistujen vinkkien kautta pyritään tuomaan esille toimintoja, joista voisi olla apua käytännön työssä.