Lausteen ja Runosmäen sulkeminen

Lausteen kirjasto suljetaan 1.6. koska rakennus poistuu käytöstä. Kirjaston uudelleen avaamisesta ei vielä ole tietoa. Kirjastoauto pysähtyy Lausteella kesä- ja elokuussa Kirjurinkadulla yhtenä päivänä viikossa. Koulujen alettua kirjastoauto pysähtyy myös Lausteen koululla.

Runosmäen kirjasto suljetaan 1.6. ja avataan uudelleen väliaikaisessa osoitteessa 2.9.2019. Kirjastoauto pysähtyy Runosmäessä kesä- ja elokuussa perjantaisin Stoltinkadulla kello 15.15–16.00. Kirjastoon tilatut sanomalehdet voi kesän aikana lukea Runosmäen vanhuskeskuksessa (Varusmestarintie 14).

Runosmäkeä ja Laustetta ei voi enää valita varausten noutopaikaksi. Kuljetettavana ja noudettavana olevat varaukset noudetaan normaaliin tapaan Lausteelta/Runosmäestä. Tärppäämättömiin varauksiin on noutopaikaksi vaihdettu Turun pääkirjasto.

Runosmäen ja Lausteen kokoelmat tullaan piilottamaan verkkokirjastosta sulkuajaksi. Kirjastojen nimen perään tullaan lisäämään ”kiinni”- merkintä, joka näkyy saatavuustietojen yhteydessä sekä verkkokirjastossa että Aurorassa.

Lausteen ja Runosmäen kuljetusten aikatauluista tiedotetaan erikseen L-S extranetissä.

Edit: Runosmäen kirjaston sulkemispäivä korjattu (oli 31.5. kun oikea päivä on 1.6.)

Scroll to Top