Ellibsin varauksista

Muutama asiakas on antanut palautetta jumittavista Ellibsin e-äänikirjavarauksista. Näiden varausten vapautumispäivämääränä näkyy tällä hetkellä 1.1.1970 eikä niitä pysty itse poistamaan selaimen kautta. Ellibs-sovelluksella varaukset saa kuitenkin poistettua.

Varaukset poistuvat asiakkailta normaalisti siinä vaiheessa kun varausjono poistetaan. Kun Ellibsin lisenssi päättyy eikä uusia oikeuksia ole hankittu tai voitu hankkia, tyhjentää Ellibsin järjestelmä jäljellä olevan varausjonon kahden viikon kuluttua, ja kaikille jonossa olleille lähetetään automaattinen viesti asiasta.

Ellibs selvittelee miksi ’Peruuta varaus’ -painike ei tule näkyville näissä tapauksissa selainkäyttöliittymän kautta. Toistaiseksi asiakkaita voi siis neuvoa poistamaan varaukset sovelluksen kautta. Jos sovellus ei ole käytössä, niin asiakkaan kirjastokortin numeron voi ilmoittaa Maija Suoyrjölle (maija.suoyrjo@turku.fi), joka poistaa varauksen käsin. Asiakkaalla voi olla kerrallaan 10 varausta Ellibsissä, eli tämä saattaa hetkellisesti estää uusien varausten tekemisen.

Scroll to Top