Työtä tarjolla Turun kaupunginkirjastossa

Tiiminvetäjän sijaisuus 16.3.-5.6.2020

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen näkökulma kirjastotyöhön. Taiteiden talon tiiminvetäjän sijaisuus antaa monipuolisen kuvan esihenkilötyöstä ja samalla arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Työtehtäviin kuuluvat kirjallisuus- ja taiteet -tiimin sekä musiikkitiimin esihenkilötehtävät: tiimien toiminnasta ja henkilöstöasioista huolehtiminen palvelupäällikön kanssa sovittujen linjausten mukaan. Sijaisuuden lyhyen keston vuoksi työtehtävät keskittyvät arjen sujumisen varmistamiseen mukaan lukien vuosilomajärjestelyt ja asiakaspalvelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot tai yleinen korkeakoulututkinto, jonka lisäksi on suoritettu vähintään 20 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan ammatilliset opinnot. Lisäksi odotamme soveltuvaa kirjastoalan työkokemusta sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Ansioituneen hakijan kohdalla muodollisista kelpoisuusvaatimuksista voidaan joustaa.

Tehtävä edellyttää paineensietokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Kokemus esihenkilötehtävistä, projektin tai työryhmän vetämisestä tms. osaaminen on välttämätön edellytys tiiminvetäjänä toimimiselle.

Palkkaus: 2 695,64 €/kk

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Juha Manninen, 044 907 2837

Lähetä hakemus viimeistään maanantaina 3.3. sähköpostin liitetiedostona Rebekka Pilppulalle. Otsikoi viestisi Tiiminvetäjän sijaisuus

Scroll to Top