Hyllyvarausten esto osittain päällä

Hyllyvarausten tekeminen on aamupäivällä osittain saatu estettyä asiakkailta verkkokirjastossa. Vastoin ennakkokäsitystä, ei hyllyvarauksia saatu täysin estettyä, vaan verkkokirjastossa on mahdollista edelleen varata sellaista aineistoa, jonka osa niteistä on saatavilla ja osa lainassa. Varausten esto koskee siis tällä hetkellä ainoastaan sellaista aineistoa, jonka kaikki niteet ovat hyllyssä.

Axiell selvittää tällä hetkellä pystytäänkö verkkokirjaston kautta tehtäviä hyllyvarauksia estämään jollakin tavalla kokonaan. Tiedotamme extranetissä, kun saamme lisätietoja asiasta.

Verkkokirjaston puolella tiedotamme asiakkaita vasta, kun varausten estoa koskeva tilanne on saatu selville. Mikäli asiakkaat kyselevät asiasta, voi heille kertoa, että hyllyvarausten tekoa joudutaan väliaikaisesti rajoittamaan kirjastojen pitkästä kiinniolosta johtuen. Emme suosittele myöskään tekemään Aurorassa asiakkaan puolesta hyllyvarauksia, vaan asiakasta voi kehottaa esimerkiksi laittamaan kiinnostavat teokset talteen omalle suosikkilistalle verkkokirjastossa ja tekemään niihin varaukset myöhemmin.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top