Työtä tarjolla Mynämäessä

Mynämäen kunnassa on haettavana ERIKOISKIRJASTOVIRKAILIJAN toimen sijaisuus 1.9.2020-11.7.2021. Sijaisuus on osa-aikainen (50 % työajasta).

Toimen kelpoisuusvaatimus on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja vastuunottokykyä. Erikoiskirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu kirjastotöiden lisäksi kirjavinkkausta ja yhteistyötä varhaiskasvatuksen ja opetustoimen kanssa. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua päätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä on 2 kk koeaika.

Tiedustelut: kulttuuri- ja kirjastopalveluvastaava Viktoria Kulmala p. 050 408 5798, viktoria.kulmala@mynamaki.fi

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi, työavain 303447. Hakuaika päättyy pe 31.7.2020 klo 12.00. Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.