E-aineistokuulumisia

Ellibsin palveluun on koostettu sisältönostoja eri aiheista kokoelman aineistojen pohjalta, ja siellä on tällä hetkellä kolme uutta kirjalistaa. Näiden listojen määrä on toistaiseksi rajattu viiteen, jotta ne saavat hyvän näkyvyyden käyttöliittymässä. Listat löytyvät Ellibsin vasemmasta yläreunasta, valikosta ”Lajittele”, ja niitä voi hyödyntää esimerkiksi vinkkauksessa. Listat muistuttavat siis OverDriven etusivun kirjalistoja. Ellibs-sovelluksessa kirjaston julkaisemat kirjalistat näkyvät, kun selaa alaspäin sovelluksen pääsivua.

Rockway päivittää kirjastojärjestelmänsä 30.9. Päivän aikana järjestelmässä saattaa ilmetä pieniä käyttökatkoksia. Rockway järjestää tarpeen mukaan etäkoulutuksia uuden järjestelmän käyttöön.

Naxoksen musiikkipalveluiden (Music, Jazz ja World) ulkoasu on uusittu ja uusia ominaisuuksia on lisätty, mm. jatkuvasti näkyvillä oleva suuri play-painike ja toistojono (”play queue”) -toiminto, jonka avulla kappaleita voi kuunnella peräkkäin. Toistettava musiikki ei enää avaudu erillisessä ponnahdusikkunassa, sillä soitin on upotettuna sivustoon. Sivustolla voi myös liikkua rajoituksetta musiikin katkeamatta. Käy tutustumassa! Kannattaa muistaa myös Naxos-sovellukset, sillä niihin voi ladata äänikirjoja ja musiikkia offline-kuunteluun. Ohjeet sovellusten käyttöön löydät e-aineistojen käyttöohjeesta.

Lisätiedot: maija.suoyrjo@turku.fi

Scroll to Top