Ellibsin linkit vinkkauksessa

Ellibsin e-kirjoja ja e-äänikirjoja vinkatessa on hyvä käyttää tarkkoja linkkejä, jotta asiakas päätyy oikealle sivulle. Mikäli kokoelmaan johtava linkki ei sisällä Vaski-nimeä vaan linkissä on “collection”-osa, linkki saattaa johtaa väärään paikkaan. Kirjaston nimen sisältävä linkki taas johtaa suoraan oikeaan kokoelmaan, eli Vaskin Ellibs-kokoelmaan linkittäessä on aina hyvä käyttää muotoa: https://www.ellibslibrary.com/vaski

Tässä vielä muita täsmälinkkejä:

Tiettyyn kirjaan linkittäminen: ellibslibrary.com /kirjastonnimi /isbn, esimerkiksi: https://www.ellibslibrary.com/vaski/9789511287131. Tämä onnistuu helposti niin, että klikkaa kirjan tietosivun auki Ellibsissä ja kopioi sieltä osoiterivin ja muuttaa osoitteen sitten oikeaan muotoon.

Vain e-kirjat: https://www.ellibslibrary.com/vaski/e-kirjat

Vain äänikirjat: https://www.ellibslibrary.com/vaski/aanikirjat

Ellibsin ohjesivun linkittäminen: https://www.ellibslibrary.com/vaski/ohjeet

Ja lopuksi vielä kaikkia ilahduttamaan asiakkaalta saatu kiitos Vaskin e-kirjakokoelmasta: ”Haluaisin myös kiittää siitä, kuinka valtaisa ja hyvä valikoima Vaskilla on e- ja äänikirjoja! Näin korona-aikana totuttelin etenkin e-kirjojen maailmaan ja oli ilahduttavaa löytää todella monia hyviä kirjoja valikoimasta.”

Scroll to Top