Huomisesta 22.6. lähtien muutos kuljetus-tilan asettamiseen Kohassa

Kuljetus-tilan asetus muuttuu

Tiistaina 22.6. klo 8:00 teemme muutoksen Kohan asetukseen, jonka jälkeen niteen kuljetustila pitää erikseen hyväksyä.

Huomioitavaa huomisesta lähtien:

  • Virkailijaliittymässä tulee erikseen hyväksyä niteelle kuljetustila (tähän mennessä tullut automaattisesti ilman erillistä hyväksyntää).
  • Automaatilla palautetut niteet on käsiteltävä virkailijaliittymässä, jos ne ovat lähdössä kuljetukseen, koska ne ovat palautusyksikössään saatavilla-tilaisia kunnes ne käsitellään kuljetettavana-tilaisiksi.
  • Toisen kirjaston niteet, jotka on palautettu vasta automaatilla, eikä vielä käsitelty, näkyvät myös hyllyvarauslistoilla. Niillä on saatavilla-tila yksikössä, jonka automaattiin ne on palautettu.
  • Automaatit eivät aseta niteitä kuljetustilaisiksi ja automaatilla pystyy lainaamaan toisen kirjaston omistaman palautetun niteen, johon ei kohdistu varauksia.
  • Automaatin on mahdollista lajitella kuljetukseen lähtevät niteet laatikon sijaan palautushyllyyn odottamaan käsittelyä. Mikro-Väylä tekee tiistai-iltana muutokset lajittelusääntöihin niille kirjastoille, jotka haluavat lajitella vain varatut ja laskutetut erikseen. (Kirjastoilta kerättiin nämä tiedot ennen järjestelmänvaihtoa.)

Kuljetuskuitteihin muutos

Huomisesta lähtien varatun aineiston kuljetuskuitti on erilainen kuin kuljetettavan aineiston. Eli varatun aineiston kuljetuskuitissa lukee ***varaus***.

Scroll to Top