Ajankohtaista järjestelmästä 30.9.

Vaskitukeen ilmoitettuja järjestelmäongelmia, jotka mahdollisesti liittyvät Kohan 28.9. vikatilanteeseen, selvitellään edelleen.

Auroran aikana tehtyjen varausten voimassaoloaikaa on lisätty vuodella. Nyt kaikilla varauksilla on kahden vuoden voimassaoloaika, ellei virkailija tai asiakas ole varausta tehdessään valinnut muuta voimassaoloaikaa (lyhyempää tai pidempää).

Verkkokirjastosta on poistettu mahdollisuus säätää itse varauksen vanhenemispäivää. Osa asiakkaista ei ymmärtänyt toimintoa, jonka takia ominaisuudesta aiheutui ongelmia.

OverDriven vikatilanne on päättynyt. OverDrivessa 29.9. aamupäivällä alkanut vikatilanne saatiin korjattua samana päivänä.

Kausijulkaisu-ohjeisiin on lisätty ohje koskien lehtien saapumisvalvontaa Kohan kausijulkaisutoiminnon kautta sekä lehtitilausohjetta täydentävä ohjeistus osavuosi-nimekkeisiin (”Aku Ankka 2022 : 1-26” yms.) jaettujen lehtitietueiden tilauksista. Kaikki lehtiohjeet löytyvät ohjepankin kohdasta Kausijulkaisut. Olkaa yhteydessä vaskitukeen, jos ohjeissa on vielä tarkennettavaa.

Jos pääasiallinen työskentelykirjastosi muuttuu, on hyvä muuttaa myös käyttäjätunnuksen kotikirjasto. Kotikirjasto on käyttäjätunnuksesi oletuskirjasto. Käyttäjätunnuksen kotikirjaston voit muuttaa itse, mikäli tunnuksellasi on pääsy asiakasrekisteriin. Jos sinulla on kevyttunnukset, muutoksen voi tehdä lähiesihenkilösi.

Scroll to Top