Verkkokirjaston ideointipaja Teamsissä 22.3.2022 – ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan verkkokirjaston ideointipajaan! Ideointipaja on avoin kaikille Vaski-kirjastojen henkilökuntaan kuuluville, joilla on kiinnostusta ja intoa verkkokirjaston sisältöjen ja palvelujen kehittämiseen. Pääpaino on verkkokirjaston hyödyntämisessä kaikkia Vaski-kirjastoja koskevassa yhteisessä viestinnässä.

Ideointipajan aikana saat yleiskäsityksen siitä, miten tällä hetkellä voit hyödyntää verkkokirjastoa sisällöntuotannossa ja mitä teknisiä kehitysmahdollisuuksia palveluun voidaan toteuttaa. Tämän yleiskäsityksen pohjalta pääset ideoimaan uusia sisällöntuotannon keinoja sekä tapoja, joilla Vaski-tasoista yhteisviestintää voidaan tukea verkkokirjaston kautta. Yhteiseen viestintään kuuluvat esimerkiksi kirjastojen yhteisten aineistojen ja palvelujen markkinointi sekä viestiminen koko Vaski-aluetta koskevista laajemmista teemoista, kuten kestävästä kehityksestä. Yhteisviestinnällä vahvistetaan Vaskin brändiä ja tuodaan aineistoja monipuolisemmin kirjaston asiakkaan ulottuville. Osallistuminen ei velvoita mihinkään, vaan voit tulla paikalle ideoimaan vapaasti.

Ideointipaja pohjautuu Vaski-johtoryhmän kanssa käytyyn keskusteluun siitä, millaista roolia verkkokirjastolle toivotaan kirjaston palvelujen, aineiston ja muiden osa-alueiden markkinoinnissa sekä yhteisen Vaski-laajuisen viestinnän ylläpitämisessä. Aiheita ovat muun muassa verkkokirjaston henkilökunnan osallistuminen sisällöntuotantoon ja nykyisten sisältöjen siistiminen ja päivittäminen. Myös avoimia ehdotuksia esimerkiksi sisältöön ja rakenteisiin liittyen kuullaan. Ideointipajan järjestää Vaskin verkkoviestinnän ryhmä.

Ideointipaja järjestetään tiistaina 22.3. klo 9.00-11.30 etänä Teamsin välityksellä.

Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostitse: roosa.kyllonen (at) turku.fi

Ilmoittautuminen päättyy pe 18.3. klo 16.00. Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki lähetetään vielä lähempänä ideointipajaa.

Scroll to Top