Ajankohtaista järjestelmästä 14.3.2022

Kohan versiopäivitys kesäkuussa. Versionvaihto tulee aiheuttamaan käyttökatkon kirjaston palveluihin. Suunniteltu käyttökatkoaika on 7.6. – 8.6. klo 12 asti, mutta ASIAKASTIEDOTUSTA EI SAA ALOITTAA ennen kuin käyttökatkoaika sekä sen vaikutukset eri palveluihin ovat varmistuneet. Tiedotamme asiakastiedotuksen aloituksesta extranetissä erikseen.

Kohaan on perustettu uusi, väliaikainen toimipiste Ruskolla sijaitsevalle kirjastoautopysäkille. Toimipisteen nimi on ”Rusko, Turun kirjastoauto” ja sen voi valita varausten noutopaikaksi. Huomioittehan, että kuljetettava aineisto tulee lähettää suoraan Turun kirjastoautoon. Samoin Pyhärannassa ja Mynämäellä käyvän Laitilan kirjastoauton kuljetukset lähetetään aina suoraan Laitilan kirjastoautoon. Autojen kuljetuskuiteille tulostuu jatkossa selkeämpi teksti aineiston määränpäästä (esim. ”Turun kirjastoauto (Rusko)”).

Kohan tallennetuilla raporteilla voi välillä esiintyä jopa parin tunnin viiveitä. Viiveet eivät kuitenkaan koske hyllyvarausraporttia. Viiveily johtuu versionvaihdon valmistelusta ja näkyy esimerkiksi siten, että vasta lisätty aineisto ei näy välittömästi raportilla.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top