Versiopäivityksen tilannekatsaus 14.6.

Hankintaportaalista ja verkkokaupoista tehdyistä tilauksista osa ei ole siirtynyt Kohaan. Tilausten siirto on väliaikaisesti keskeytetty kokonaan, jotta ongelmaa pystytään selvittelemään rauhassa. Kirjastoissa ei kannata tehdä uusia tilauksia ennen kuin ongelma on korjattu. Kun korjaukset saadaan tehtyä, tullaan epäonnistuneet tilaukset ajamaan Kohaan uudelleen. Ilmoitamme extranetissä, kun asiasta saadaan tilannetietoa.

Tilauksille muodostuu tällä hetkellä HANK-alkuisia nidetunnuksia TVask-alkuisten tunnusten sijaan. Tähän on pyydetty muutosta.

Hyllyvarausraportilla ei näy kaikki sellaiset tiedot teoksista, jotka raportilla ovat ennen näkyneet (julkaisuvuosi, numerointitieto, teoksen osan nimi). Aiemmin raportilta puuttunut yhteisötekijä on nyt näkyvillä raportilla. Puuttuvien tietojen lisäksi raportilla on myös joitakin muita ongelmia. Esimerkiksi päivämäärän mukainen järjestäminen ei toimi eikä listaus kirjastoista, joissa nidettä on hyllyssä, ole aakkosjärjestyksessä. Puutteista ja ongelmista on raportoitu eteenpäin kehittäjille.

Hankinnan tunnusten puuttuvat käyttöoikeudet on korjattu.

Verkkokirjaston osoitteenmuutoslomakkeessa ollut vika on nyt korjattu.

Scroll to Top