Ajankohtaista järjestelmästä 22.3.

Eräpäiväkalentereista on keskitetysti suljettu eräpäivät versiopäivityksen ajalta niiltä kirjastoilta, joilla päivät olivat vielä kalenterissa auki. Eräpäiväkalentereista suljettiin varsinaisen versiopäivityspäivän 16.5. lisäksi keskiviikko 17.5. siltä varalta, jos päivityksessä ilmenisikin odottamattomia ongelmia.

Turun Varissuon kirjasto on palautettu takaisin noutopaikaksi ja kuljetukset kirjastoon ovat käynnistyneet. Varissuon kirjasto avaa ovensa asiakkaille keskiviikkona 29.3.

Varauksiin liittyviä tekstejä on päivitetty verkkokirjastossa:

  • Asiakkaana kirjastossa -sivun osioon Varaukset on lisätty tieto varausten voimassaoloajasta ja siitä, että asiakkaan täytyy tarvittaessa itse pyytää varausajan jatkamista. Lisäksi varauksen keskeyttämisen ohje on päivitetty.
  • Kirjautuneen käyttäjän Varaukset-sivulle on lisätty pikalinkki Asiakkaana kirjastossa -sivun Varaukset-osioon.
  • Onnistuneesti tehdyn varauksen ilmoitukseen on lisätty tieto siitä, että saapuneesta varauksesta saa saapumisilmoituksen ja että noutamattomasta varauksesta peritään maksu.

Niteiden muokkauksessa näkyvien kenttien otsikointeja on käyty läpi ja nyt aineistolajista riippumatta pitäisi pohjien tekstit olla yhtenäiset.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top