Kirjastojen kesäsulkemiset 2023

Kesäaika aiheuttaa pidempiä kiinnioloja osassa kirjastoja ja niiden osalta noudatetaan samaa yhtenäistä linjaa kuin aiempinakin vuosina:

  • Jos kirjasto on kokonaan kiinni yhtäjaksoisesti viikon tai kauemmin, lisätään järjestelmässä yksikön nimen perään teksti (kiinni 1.7.-31.7) tai (tauolla 1.7.-31.7.).
  • Yksikköä ei piiloteta noutopaikoista eikä kokoelmia näkyvistä verkkokirjastosta, koska tieto kiinnioloajasta näkyy asiakkaalle sekä saatavuustiedoissa että noutopaikan valinnassa.

Huom! Kirjastohakemiston osalta kunkin toimipisteen tulee huolehtia aina itse, että aukioloajat ovat ajan tasalla. Järjestelmässä yksikön nimeen lisätty teksti ei näy kirjastohakemiston aukioloaikatiedoissa.

Muistattehan huomioida kiinniolon vaikutukset myös kirjastokuljetusten osalta.

Ilmoitattehan kiinniolosta ajoissa Vaskitukeen. Omatoimisesti auki oleville yksiköille ei lisätä kiinniolotietoja. Kiinnioloajan katsotaan alkavan viimeisen aukiolopäivän jälkeisenä päivänä ja päättyvän aukioloa edeltävänä päivänä. Vaskituki huolehtii tarvittavien muutosten tekemisestä, yksikön nimenmuutos tehdään kiinnioloa edeltävänä arkipäivänä.

Lisätiedot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top