Tiedote kirjasarjapalvelun aukeamisesta kouluille

Alla oleva tiedote on lähetetty Turun kouluille 10.10.2023. Huolehdittehan muut Vaski-kirjastot tiedotteen oman kuntanne kouluille. Ohje kirjastojen henkilökunnalle on tekeillä ja se julkaistaan lähipäivinä.

Turun oppimateriaalikeskus on nyt Turun kaupunginkirjaston kirjasarjapalvelu 

Kirjasarjapalvelun kautta voi varata suomenkielistä kaunokirjallisuutta silloin, kun samaa kirjaa tarvitaan esimerkiksi koko luokalle. Kirjasarjapalvelun kirjat ovat lainattavissa valmiina kirjapaketteina. Yksittäisiä kirjoja ei voi lainata kirjasarjapalvelun kautta.  

Kirjasarjapalvelun kirjat varataan Vaski-verkkokirjastosta: https://vaski.finna.fi/ . Kirjat löytyvät verkkokirjastosta hakusanalla ”kirjapaketti kouluille”. Varaamiseen ja lainaamiseen tarvitaan yhteisökortti ja tunnusluku (PIN-koodi): https://www.turku.fi/ryhmalle-oma-kirjastokortti Henkilökohtaisilla kirjastokorteilla kirjapaketteja ei voi lainata.  

Kirjapakettien laina-aika on kuusi viikkoa. Lainat voi uusia verkkokirjaston kautta kolme kertaa, ellei paketteihin ole varauksia.  

Kirjasarjapalvelu avautuu koulujen syysloman jälkeen viikolla 43, jolloin kirjapaketit tulevat näkyviin ja varattavaksi verkkokirjaston kautta. Tarkemmat lainausohjeet päivittyvät verkkosivullemme.  

Kirjasarjapalvelun palveluaika on tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 9–16.

Turun koulujen loma-aikoina olemme suljettuna.

Yhteystiedot:  

Verkkosivu: https://www.turku.fi/kirjasarjapalvelu 

Sähköposti: kirjasarjapalvelu@turku.fi

Puhelinnumero: 022629227 

Scroll to Top