Ellibs ja uusi lukuohjelma

Ellibs ottaa pian käyttöön uuden digitaalisten käyttöoikeuksien (DRM) hallintaratkaisun ja Thorium Reader -lukuohjelman tietokoneelle. Näillä näkymin muutos julkaistaan asiakkaille 18.12.

Ratkaisun taustateknologiana toimii Readium LCP (Licensed Content Protection), joka on avoimeen lähdekoodiin perustuva suojaustapa e-kirjoille ja äänikirjoille. Uutena ominaisuutena myös äänikirjoja voi jatkossa ladata palvelusta kuunneltavaksi lukuohjelmaan. Ellibs tekee sivulle uudet ohjeistukset, ja myös latauslinkit lisätään sinne. Thorium Reader on ladattavissa ilmaiseksi, ja sen voi asentaa Windowsille, Macille sekä Linuxille. Adobe Digital Editions säilyy edelleen uuden lukuohjelman rinnalla, ja mobiilikäytössä paras on edelleen Ellibs-sovellus.

Mikä muuttuu? Thorium Reader on hieman ketterämpi kuin ADE, ja Adobe ID:n sijaan lainatessa täytyy kertaalleen antaa LCP-salasana, joka löytyy muutosten myötä Ellibsin Omasta kirjahyllystä. Verkkokirjaston e-aineistosivulle tulee ohjeistus ja linkki Ellibsin ohjeisiin.

Neuvoja ja lisätietoja voi julkaisun jälkeen kysyä suoraan Ellibsiltä, osoitteesta tuki@ellibs.com

Scroll to Top