Ajankohtaista järjestelmästä 29.4.2024

Verkkokirjastossa on julkaistuna versiopäivityksestä kertova uutinen. Uutisessa kerrotaan päivityskatkosta ja asiakkaat ohjataan tarkistamaan oman kirjastonsa palvelut aukiolotiedoista. Varmistakaa, että kirjastonne aukiolotiedot verkkokirjastossa (Kirkannassa) ovat ajantasaiset versiopäivityksen ajalta.

23.4. alkaen Laskutus-liitännäisessä Finvoice-muotoiset laskut merkitään lähetetyiksi heti tiedoston lähetyksen jälkeen, jotta virhetilanteissa jo lähetettyjä laskuja ei lähetettäisi uudelleen. Lisätietoja Koha-Suomen päivitysuutisessa.

Verkkokirjaston Asiakkaana kirjastossa -sivulle on nyt päivitetty uudet lainaajalomakkeet. Uudet lomakkeet ovat täytettäviä PDF-tiedostoja, eli asiakas voi täyttää lainaajalomakkeen tietokoneella ja tulostaa täytetyn lomakkeen tuotavaksi kirjastoon. Tätä kannattaa mainostaa erityisesti kirjastoon saapuville ryhmille, jotka tuovat kerralla useita lomakkeita. Koneella täytetyt lomakkeet helpottavat ja nopeuttavat kirjastokortteja tekevien virkailijoiden työtä.

Scroll to Top