Sähköpostiosoitteita poistettu rekisteristä

Asiakasrekisterissä on ollut ollut suuri määrä kulttuurikorttiasiakkaita, joiden kulttuurikorttitiedotteet ovat palautuneet lähettäjälle (ns. bounce-tietueet, joissa syystä tai toisesta sähköpostiosoite ei enää toiminut).

Axiell poisti pyynnöstämme 19.2.2014 kaikki ne sähköposti-osoitteet, joiden kautta viestit eivät ole tavoittaneet vastaanottajaa, niitä oli Vaskin asiakasrekisterissä n. 9800.

Poistettujen osoitteiden joukossa on ollut joitakin sellaisia asiakkaita, joiden sähköpostilaatikko on esimerkiksi vain ollut täynnä ja viestit ovat siksi tulleet takaisin. Nämä asiakkaat, joiden sähköpostiosoite on turhaan poistettu, tunnistaa siitä, että heille on aikaisemmin tullut kirjaston viestit sähköpostilla ja nyt ei asiakkaan tiedoissa ole enää sähköpostiosoitetta. Lokitietoihin (asiakastiedoissa i-painike oikeassa yläkulmassa) ei ole tullut merkintää kyseisestä asiakastietojen muutoksesta.

Vaikka sähköpostilaatikon toimivuus on asiakkaan vastuulla, on Turussa on päätetty, että poistamme asiakkaalle sähköpostiosoitteen poistosta aiheutuneet myöhästymismaksut ja muistutuskulut (1.muistutus) enintään 30.4.2014 saakka.

Lisätietoja: Nina Hyyppä, nina.hyyppa@turku.fi

 

Scroll to Top