Toimipisteiden tiedot verkkokirjastossa

Vaski-verkkokirjaston Kirjastot-sivu on tänään muutettu saman käytännön mukaiseksi kuin Vaskin Finnan vastaava sivu. Aukiolotiedot, yhteystiedot ym. toimipistetiedot tuodaan nyt molempiin verkkokirjastoihin suoraan Kirjastohakemistosta. Kukin kirjasto vastaa itse tietojen pitämisestä ajan tasalla. Huom. muutoksen jälkeen kirjastoilla ei ole verkkokirjastossa toimipistekohtaisia sivuja, vaan kaikki kirjastojen tiedot löytyvät yhdeltä ja samalta Kirjastot-sivulta. Vaskin Finnan kehittyessä tullaan sinne rakentamaan myös toimipistekohtaiset sivut, mutta tämä onnistuu vasta myöhemmin syksyllä.

Ylläpitoliittymästä järjestettiin maakunnallinen koulutus touko-kesäkuun vaihteessa. Koulutusmateriaali on päivitetty maakunnan extranettiin, minkä lisäksi hyvät ohjeet löytyvät myös ylläpitoliittymän sisältä . Syyskuun alussa on luvassa lisää koulututusta maakunnallisen koulutuspäivän yhteydessä.

Kirjastohakemiston entistä tehokkaammalla hyödyntämisellä pyritään helpottamaan tietojen päivittämistä. Tavoitteena on, että jatkossa samoja tietoja ei tarvitsisi päivittää useaan paikkaan.

Scroll to Top