Kuukauden vinkki: Lapsen kirjastokortin liittäminen huoltajan tiliin

Huoltajan ja huollettavan yhteys ei siirry kirjastojärjestelmästä verkkokirjastoon, mutta kirjastokortit-välilehdellä verkkokirjastossa voi omaan tiliinsä lisätä monta korttia. Näin voi yhdellä kirjautumisella hoitaa halutessaan vaikka koko perheen lainojen uusinnan. Lapsen kortin liittäminen huoltajan tiliin tapahtuu seuraavasti:

 • huoltaja kirjautuu verkkokirjastoon omalla kirjastokortillaan
 • oman nimen alta löytyy ”Oma tili” ja sieltä välilehti ”Kirjastokortit”
 • valitaan ”Liitä kirjastokortti”
 • täytetään lisättävän kirjastokortin tiedot:
  • kirjastokortin nimi (vapaaehtoinen)
  • kirjastokortin tunnus
  • tunnusluku (PIN)
 • tallennetaan tiedot

Kortin lisäämisen jälkeen voi valita pudotusvalikosta, minkä kortin lainoja ja muita tietoja tarkastelee.

kuukauden-vinkkiKuukauden vinkki on Auroran tai Finnan käyttöön liittyvä tiedote, joka julkaistaan kerran kuussa. Vinkkien kautta pyritään tuomaan esille toimintoja, joista voisi olla apua käytännön työssä.