Tarkennuksia ja lisäyksiä Aurora 6.1-version uusista ominaisuuksista

Auroran 6.1-versio saatiin käyttöön tänään. Muutamia huomioita koskien uusia ominaisuuksia:

  • Järjestelmästä lähetetyt viestit asiakkaalle näkyvät asiakastiedoissa tästä päivästä lähtien. Kaikki järjestelmästä lähetetyt viestit sekä tieto lähetyksen onnistumisesta löytyvät raporteista, kuten ennenkin.
    Huom! Aurora näyttää oletuksena asiakkaan viestikenttään lisätyt viestit, valikosta voi vaihtaa valinnan toiseksi:
  • Asiakkaan tiedoissa on nyt mahdollista vaihtaa sukupuoliasetus. Vaihtoehdot ovat mies, nainen ja muunsukupuolinen. Jos valintaa ei vaihda, asiakastiedoissa sukupuoli määräytyy henkilötunnuksen mukaan. Valinta ei näy asiakkaalle vaan ainoastaan kirjastojärjestelmässä.
  • Aurora näyttää niteiden hallinnassa osalle niteistä niille valitun kellunta-asetuksen. Teksti näkyy niteen tilassa tapauksissa, joissa niteen havaintoyksikkö on eri kuin niteen alkuperäinen omistaja. Teksti Saa kellua siis näkyy vaikka yksikkö ei kuuluisikaan mihinkään kelluvaan kokoelmaan, sillä teksti on 6.1-versiossa lisätty oletuksena olevan kellunta-asetuksen Käytä asetuksia perään. Käytä asetuksia (Saa kellua) tarkoittaa kellumista todellisuudessa kuitenkin vain silloin, jos yksikkö kuuluu myös kelluvaan kokoelmaan.

Lisätiedot ja uutta versiota koskevat huomiot: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top