Lisätietoja viikonlopun ongelmasta

Viikonloppuna tehdyn Aurora-palvelinten siirron aikana ilmenneestä ongelmasta on selvinnyt lisätietoja.

Ongelmatilanne koskee lauantaina 15.6. klo 20.20 – 23.15 verkkokirjastossa ja omatoimikirjastoissa tehtyjä tapahtumia. Tietokantapalvelimen siirrossa ilmeni ongelma, jonka vuoksi palvelin palautettiin klo 20.20 tilanteeseen. Ongelma-aikana tehdyt varaukset, uusinnat ja yhteystietojen muutokset verkkokirjastossa eivät ole tallentuneet järjestelmään. Samana aikana omatoimikirjastoissa tehdyt tapahtumat eivät ole tallentuneet palvelimelle.

Katkon aikana verkkokirjastoon on pystynyt kirjautumaan ja myös omatoimikirjastoihin on päässyt sisälle, toisin kuin oli tarkoitus.

Lauantaina 15.6. klo 20.20 – 23.15 tehdyt varaukset eivät ole jääneet voimaan ja tänä aikana tulleet hyllyvaraukset eivät tärppää. Sähköpostiin tulleissa hyllyvarauksissa saattaa hämätä väärä kellonaika, sillä palvelin on ollut 11 tuntia väärässä ajassa ja hyllyvarausviesteissä on lauantailta kellonaikoja 9.20 – 12.15, mutta viestit ovat tulleet kuitenkin katkon aikana lauantai-iltana.

Aikaisemmasta pyynnöstä poiketen aineiston palautus omatoimikirjastoissa on tarpeen vain, mikäli kirjasto on omatoimisesti auki klo 20 jälkeen. Pyydämme, että lauantaina klo 20 jälkeen auki olleissa omatoimikirjastoissa palautetaan uudestaan kaikki viikonlopun aikana palautettu aineisto, jotta saadaan kiinni niteet, jotka ovat jääneet asiakkaille lainaan.

Lisätiedot ja ongelmaraportit: vaskituki@turku.fi

Scroll to Top