Kirjastovirkailijan toimi Naantalin kaupunginkirjastossa

Naantalin kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastovirkailijan toimi, joka täytetään 20.4.2020 alkaen.

Kirjastovirkailijan työhön sisältyy asiakaspalvelua, lasten ja nuorten aineistoon liittyvää kokoelmatyötä, kirjastonkäytön ja tiedonhaun opettamista ja kirjavinkkausta lapsille ja nuorille. Lisäksi työhön sisältyy tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä sekä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu aamu-, ilta- ja lauantaityötä. Kirjastovirkailija työskentelee pääasiallisesti Naantalin pääkirjastossa, mutta tarvittaessa myös muissa Naantalin kirjastojen toimipisteissä.

Kirjastovirkailijan kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Koeaika on kuusi kuukautta. Palkka ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi 11.3.2020 klo 15 mennessä.

Naantalin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja toimesta antavat kirjastotoimenjohtaja Tarja Tuomi, puh. 044 7334 786 ja osastonjohtaja Riitta Kari, puh. 044 4171 219.

Scroll to Top